Voorzijde Wijk aan Zeeërweg Keuken/ eetkamer Ruiterstraat Ontbijt tafel Eetkamer Ruiterstraat Slaapkamer

Gastenverblijf IJmuiden; Uw thuis weg van huis!


Gastenverblijf IJmuiden biedt een gezellige huiselijke sfeer. Het pension wordt gerund door de familie Koreman. Wij staan voor ouderwetse gastvrijheid in een nieuwerwets jasje!.

Onze Kamers

Gastenverblijf IJmuidern beschikt over twee locaties;

Ruiterstraat: In de ruiterstraat heeft u als gast de beschikking over een eigen éénpersoonskamer, een gedeelde douche, een gedeelde huiskamer, keuken, eetkamer en wasmachine. Voor een 360graden presentatie van de locatie Ruiterstraat; klik hier!

Wijk aan Zeeërweg: Op de locatie Wijk aan Zeeërweg beschikken we over ruime kamers met een gedeelde badkamer/ toilet. Voor een 360graden presentatie van de locatie Ruiterstraat; klik hier!

Kamer 1:        

Onze eerste kamer op de Wijk aan Zeeërweg is een twee persoonskamer. In deze kamer staan één tweepersoonsbed. De douche en toilet bevinden zich op de gang op de zelfde etage. Op de overloop staan de voorzieningen om koffie en thee te maken. Tevens vindt u hier een koelkast waarin u frisdrank kunt vinden.Uiteraard is er een tv met meerdere nationale en internationale zenders op de kamer aanwezig.

  • Gratis Wifi
  • Ontbijt inbegrepen
  • TV op kamer
       


Kamer 2:

   

Deze kamer is een éénpersoonskamer. In deze kamer staan één één-persoonsbed. De douche en toilet bevinden zich op de gang op de zelfde etage. Op de overloop staan de voorzieningen om koffie en thee te maken. Tevens vindt u hier een koelkast waarin u frisdrank kunt vinden. Uiteraard is er een tv met meerdere nationale en internationale zenders op de kamer aanwezig.

  • Gratis Wifi
  • Ontbijt inbegrepen
  • TV op kamer

 

 

Kamer 4:

 

Achterzijde "Kamer 4"

Onze laatste kamer op de wijk aan zeeërweg is een ruime twee persoonskamer. In deze kamer staan twee éénpersoonsbedden. Op deze kamer kunt u gebruik maken van een eigen wastafel op de kamer. De douche en toilet bevinden zich op de gang op de zelfde etage. Op deze slaapkamer staan twee bedden, een tafel met waterkoker om koffie of thee te zetten. Uiteraard is er een tv met meerdere nationale en internationale zenders op de kamer aanwezig. U heeft een eigen wastafel op de kamer.

  • Gratis Wifi
  • Ontbijt inbegrepen
  • TV op kamer

 

 

               


Reacties

Log in of maak een profiel aan op deze site
Als je inlogt of een profiel aanmaakt op deze site kun je sneller reageren en worden je reacties automatisch geupdate met je nieuwe gegevens als je die aanpast. log nu in/schrijf je nu in 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld

 

Vuurtoren op de pier van IJmuiden